۱۳۹۴ آذر ۱۶, دوشنبه

سخنان عضو کمیسیون قضایی مجلس در مورد اعتصاب غذای معلم زندانی

حسین مرادی
 ابوالفضل ابوترابی روز یکشنبه در خصوص اعتصاب غذای محمود بهشتی لنگرودی سخنگوی پیشین کانون صنفی معلمان که هم اکنون در زندان اوین به سر می برد، گفت: “در قانون چیزی به نام اعتصاب غذا نیامده است؛ به این معنا که مرجع قضایی نداریم که اگر اعتصاب غذا شد باید کوتاه بیاید”.
عضو کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس در پاسخ به اینکه ممکن است یک متهم یا مجرم تمامی راه های احقاق حق قانونی را طی کرده باشد اما نتیجه نگرفته و آخرین راه وی اعتصاب غذا است، گفته است: “حق اعتراض و داشتن وکیل برای آن ها وجود دارد و اگر همه مسیرها را رفته است ؛ رای دادگاه قطعی و فصل الخطاب است و اجرا می شود”.
محمود بهشتی لنگرودی، معلم زندانی و سخنگوی پیشین کانون صنفی معلمان ایران، با انتشار نامه‌ای اعلام کرد که از ۵ آذر در اعتراض به حکم ۹ سال زندان خود، دست به اعتصاب غذای مجدد زده است.
در بخشی از این نامه با انتقاد از عدم رسیدگی مسئولان به خواسته این زندانی آمده است: “من ۲۵ سال از عمرم را صرف تعلیم و تربیت فرزندان این مرز و بوم کرده‌ام، بدیهی است که مسئولیت هر اتفاق ناخوشایندی که طی دوران اعتصاب غذا متوجه من شود به عهده کسانی است که ظلم مذکور را در حق من مرتکب شده و یا در برابر این داخواهی بی تفاوتی اختیار کرده اند.”
آقای بهشتی اعلام کرده که این بار، تا رسیدن به خواسته هایش به اعتصاب غذا ادامه خواهد داد.
سخنگوی پیشین کانون صنفی معلمان ایران در مهرماه نیز در اعتراض به حکم و وضعیتش در زندان برای مدتی اعتصاب غذا کرده بود.
به گفته آقای بهشتی، جلسه محاکمه وی بسیار کوتاه بوده است، محمد حبیبی از اعضای هیات مدیره کانون صنفی معلمان ایران پیشتر گفته بود که در جلسه محاکمه “فقط پنج دقیقه فرصت دفاع به ایشان داده بودند و با وجود اعتراضات ایشان، در طول این سال ها هیچ تغییری در این حکم ناعادلانه ایجاد نشده است”.
آقای بهشتی نخستین بار در انتخابات بحث برانگیز سال ۱۳۸۸ یک روز بازداشت شد.
وی که پیش از زندانی شدن به قید وثیقه ۱۵۰ میلیون تومانی آزاد بود، ۱۵ شهریورماه سال جاری مجددا بازداشت شد و در حال حاضر در زندان اوین نگهداری می شود، .
محمود بهشتی‌ لنگرودی، سخنگوی پیشین کانون صنفی معلمان ایران، بیش از دو سال پیش از سوی شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب به ریاست قاضی صلواتی به زندان محکوم شد.
حکم آقای بهشتی در خرداد ۱۳۹۲اعلام شد و او همزمان در صفحه شخصی فیسبوک خود اعلام کرد: “آقای صلواتی حکمم را به من ابلاغ کرد. چهارسال زندان به اتهام اجتماع و تبانی علیه امنیت ملی، یک سال زندان به اتهام تبلیغ علیه نظام.”
وی افزود: “با احتساب چهار سال حبس تعلیقی، جمعا می شود ۹ سال زندان، به همین راحتی.”

 mahmood beheshti

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر